• Illustratie van Yvo

  Yvo

  Yvo werkt tijdens het dagelijkse leven als huisarts. Met enkele mensen heeft hij Queercare opgestart omdat er weinig aandacht is voor LHBTI+ gerelateerde zorg. Op deze manier hoopt hij de zorg toegankelijker en inclusiever te maken zodat iedereen op een juiste manier geholpen kan worden.

 • Illustratie van Jeff

  Jeff

  In het dagelijks leven is Jeff hypotheekacceptant, waarmee hij probeert mensen een beetje gelukkiger te maken door de aankoop van een droomwoning mogelijk te maken. Daarnaast is hij erg begaan met zijn medemens. Hij is sociaal en maakt makkelijk contact. Wat hij denkt dat soms mist, is iemand die oprecht luistert als je een gesprek hebt zonder afgeleid te raken door beeldschermen. Hij hoopt dit te bieden voor iedereen die een luisterend oor nodig heeft.
  Ook is Jeff coördinator bij Queercare samen met Robert

 • Illustratie van Robert

  Robert

  Robert is Coördinator van Queercare en in het dagelijks leven zeer actief bezig met het besturen van verschillende charitatieve en maatschappelijke organisaties in Venray, daarnaast is Robert ook op projectbasis bezig als lifecoach.
  In het verleden is Robert via de GGD en (Gay)Romeo enkele jaren actief geweest als Online Health support, hier kon men terecht voor alle LHBTIQ+ gerelateerde vragen.
  Goed luisteren naar verhalen is heel belangrijk, tussen de regeltjes door zitten soms verborgen problemen verstopt.
  Zorgen dat je het juiste advies geeft, bij een vraag of probleem helpt mensen verder, een goede analytisch vermogen is dus heel belangrijk volgens Robert.

 • Illustratie van Jan Karel

  Jan Karel

  Jan Karel is Ambassadeur bij Queercare Live

  Geopend iedere woensdag van 10:00 uur tot 13:00 en van 14:00 uur tot 17:00 uur,
  locatie COC gebouw aan de Bogaardenstraat 43 te Maastricht

 • Illustratie van Lizette

  Lizette

  Lizette werkt als onderzoeker aan de universiteit van Maastricht. Voor haar werk interviewt ze mensen die in de regio wonen over wat er allemaal mist qua (seksuele) gezondheidszorg voor LHBTIers. Gelukkig is er ook heel veel wel. Bij Queercare is ze daarom het liefst bezig met mensen in contact brengen met diensten of organisaties die ze verder zouden kunnen helpen. Lizette woont samen met haar vriendin en twee katten in Rotterdam, en spreekt Engels en Nederlands.

 • Illustratie van Johan Bjørn

  Johan Bjørn

  Johan Bjørn werkt in de Retail, waarbij hij personen helpt met het vinden van de juiste producten en mode. Ook houdt hij van gamen en is op ICT-gebied goed onderlegt. Een sociale bescheiden man die graag anderen helpt het beste uit zichzelf te halen. Hij luistert graag naar wat voor vraagstukken jij ook mag hebben, misschien kan ik je helpen en anders in ieder geval doorsturen naar de juiste persoon.

 • Illustratie van Fanny

  Fanny

  Fanny is Ambassadeur bij Queercare Live

  Geopend iedere woensdag van 10:00 uur tot 13:00 en van 14:00 uur tot 17:00 uur,
  locatie COC gebouw aan de Bogaardenstraat 43 in Maastricht

 • Illustratie van Tessa

  Tessa

  Tessa is Ambassadeur bij Queercare Live

  Geopend iedere woensdag van 10:00 uur tot 13:00 en van 14:00 uur tot 17:00 uur,
  locatie COC gebouw aan de Bogaardenstraat 43 in Maastricht

Chatten met één van onze ambassadeurs?