• Illustratie van Kamille

  Kamille

 • Illustratie van Ian

  Ian

  Ian werkt in het dagelijks leven als psycholoog. Hij is gestart bij QueerCare omdat hij graag meer wil betekenen voor onze community en omdat hij het belangrijk vindt dat er een platform bestaat waar men een luisterend oor kan vinden bij ‘roze’ ondersteuners. Hij zou graag zien dat de zorg toegankelijker wordt, zodat iedereen open en veilig met vraagstukken geholpen kan worden!  

 • Illustratie van Yvo

  Yvo

  Yvo werkt tijdens het dagelijkse leven als huisarts. Met enkele mensen heeft hij Queercare opgestart omdat er weinig aandacht is voor LHBTI+ gerelateerde zorg. Op deze manier hoopt hij de zorg toegankelijker en inclusiever te maken zodat iedereen op een juiste manier geholpen kan worden.

 • Illustratie van Jeff

  Jeff

  In het dagelijks leven is Jeff financieel adviseur, soms geluksregisseur, waarmee hij probeert mensen een beetje gelukkiger te maken en ze de informatie te geven om hun eigen keuzes te maken. Dit kan alleen door goed te luisteren. Daarnaast is hij erg begaan met zijn medemens. Hij is sociaal en maakt makkelijk contact. Wat hij denkt dat soms mist, is iemand die oprecht luistert als je een gesprek hebt. Hij hoopt dit te bieden voor iedereen die een luisterend oor nodig heeft.

 • Illustratie van Kenneth

  Kenneth

 • Illustratie van Elena

  Elena

  Elena ia 22 jaar en studeert pedagogische wetenschappen aan de Radboud universiteit. Haar interesses en expertise liggen rondom psychodiagnostiek en psychiatrische problematiek. Ze is bij COC terecht gekomen, omdat ze onderzoek aan het doen is naar de diagnostiek van genderdysforie. Haar doel is om het diagnostisch proces binnen de transgenderzorg te verbeteren. Ze hoopt dat ze bij Queercare haar kennis kan inzetten om andere te helpen en ze hoopt zelf veel te leren over verschillende LHBTIQ+ ervaringen.

 • Illustratie van Matthi

  Matthi

  Duits op de tong, oranje in zijn hart en werelds in zijn hoofd. Chatten, luisteren en oplossen is onze Matthi op het lijf geschreven. Op het werk en in zijn vrije tijd is hij er continu mee bezig om met alles en iedereen contact te houden.

  Als pedagoog weet hij het belang van betrokkenheid en aandacht voor de kleine dingetjes, die voor de andere soms heel groot kunnen uitpakken. Wat het ook is. Bij hem kun je van alles kwijt. En weet hij het even niet, kent hij iemand die het wel weet.

 • Illustratie van Maikel

  Maikel

  Maikel werkt in het dagelijks leven voor een groot internationaal fashion bedrijf. Voor Queercare levert hij voornamelijk content aan voor het zorgloket en beheert hij de social media kanalen. Hij vindt dat de zorg in Nederland toegankelijker en inclusiever hoort te zijn en hoopt dat Queercare hieraan kan bijdragen.

 • Illustratie van Jaime

  Jaime

  Jamie is een 22 jarige sociaal werker student die zich al langer inzet voor de zorg en de LHBTI gemeenschap, zo is hen al langer actief als een buddy en in de verslavingszorg en als stagaire bij het COC. Jaime hoopt zich ook bij Queer Care in te kunnen zetten met hen kennis en kunde om zo mensen op een goede manier verder te kunnen helpen.

 • Illustratie van Robert

  Robert

  Robert is in het dagelijks leven zeer actief bezig met het besturen van verschillende charitatieve en maatschappelijke organisaties in Venray, daarnaast is Robert ook op projectbasis bezig als lifecoach.
  In het verleden is Robert via de GGD en (Gay)Romeo enkele jaren actief geweest als Online Health support, hier kon men terecht voor alle LHBTIQ+ gerelateerde vragen.
  Goed luisteren naar verhalen is heel belangrijk, tussen de regeltjes door zitten soms verborgen problemen verstopt.
  Zorgen dat je het juiste advies geeft, bij een vraag of probleem helpt mensen verder, een goede analytisch vermogen is dus heel belangrijk volgens Robert.

 • Illustratie van Jan Karel

  Jan Karel

 • Illustratie van Lizette

  Lizette

  Lizette werkt als onderzoeker aan de universiteit van Maastricht. Voor haar werk interviewt ze mensen die in de regio wonen over wat er allemaal mist qua (seksuele) gezondheidszorg voor LHBTIers. Gelukkig is er ook heel veel wel. Bij Queercare is ze daarom het liefst bezig met mensen in contact brengen met diensten of organisaties die ze verder zouden kunnen helpen. Lizette woont samen met haar vriendin en twee katten in Rotterdam, en spreekt Engels en Nederlands.

Chatten met één van onze ambassadeurs?